droogloopmat

droogloopmat online kopen

De naam verklapt grotendeels al waar deze voor bedoeld is. Hij is bedoeld voor het droog maken van de schoenen en het kleine vuil te verwijderen als jij die buitendeur opent en je schoenen niet uit doet. Hierdoor krijg je geen natte voetstappen in je huis die opdrogen als lelijke vlekken. Als je na een lange dag doorweekt thuiskomt, nemen je natte schoenen de regen namelijk mee naar binnen. Dit veroorzaakt niet alleen een gevaarlijke gladheid, maar kan tevens je vloer aantasten. Gelukkig kan dit op een eenvoudige manier worden oplost - namelijk door middel van een droogloopmat.

Wat is een droogloopmat?

Een droogloopmat is een speciaal type deurmat dat een bijzonder sterk vochtabsorberend vermogen heeft. Deze mat zorgt ervoor dat uw schoenen na het verlaten van de mat geheel droog zijn - hoe nat uw voetzolen van tevoren ook waren! De droogloopmat heeft naast deze drogende functie tevens een reinigende functie. De droogloopmat droogt dus niet alleen uw schoenen, maar maakt ze tegelijkertijd schoon. Hiermee onderscheidt de droogloopmat zich van de schoonloopmat, die enkel een reinigende functie heeft. Droogloopmatten komen niet alleen van pas in een woning, maar bijvoorbeeld ook in kantoorgebouwen of openbare gebouwen met veel loopverkeer.

De kenmerken van de droogloopmat

De rug van een droogloopmat is uitgerust met vinyl. Dit materiaal heeft een anti-slipwerking, waardoor de mat minder snel gaat glijen. Dit voorkomt vervelende valpartijen! De droogloopmat karakteriseert zich tevens door een bijzonder hoge garendichtheid. Dit zorgt ervoor dat uw droogloopmat minder snel slijt en jarenlang meegaat.


droogloopmat (4386 gevonden)