Intergard

intergard

Intergard is de complete aanbieder voor al je tuinartikelen. Voor natuurlijke tuinschermen, schuttingen, tuinhuisjes, speeltoestellen en sierbestrating ben je bij Intergard aan het juiste adres. De verschillende artikelen zijn verkrijgbaar in allerlei maten en uitvoeringen. Het merk is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Hierdoor heb jij als consument de keuze uit de laatste trends en fraai vormgegeven designs.

 

Creëer de mooiste tuin van de buurt met de stijlvolle en praktische tuinoplossingen van Intergard. Een handig tuinhuisje zorgt ervoor dat je alle tuingereedschappen gemakkelijk uit het zicht op kunt bergen. Daarnaast zorgt het natuurlijke design van de artikelen voor een robuuste uitstraling van je tuin. Zet bijvoorbeeld die kliko's uit het zicht met de ombouw van Intergard. Of laat je buren niet meer gluren dankzij een nieuwe schutting. Zo zie je maar, de talloze producten hebben voor ieder tuinprobleem een passende oplossing.


Bent u op zoek naar een intergard artikel dan bent u op de juiste plaats. Wij hebben 22 intergard producten in 2 categorieën.

intergard categorieën
Blader door de online winkels voor intergard producten

Doorblader categorieën alfabetisch