MiCa Decorations

MiCa Decorations

Maak van je huis een echte plek om thuis te komen. Met de producten van Mica Decorations creëer je met de verschillende woonaccessoires een prettige sfeer in huis. Mica Decorations is onderdeel van Edelman. Dit overkoepelende merk heeft als doel om de wereld een stukje mooier, warmer en gezelliger te maken. Hier sluit Mica Decorations dan ook feilloos op aan. Voor iedere woonstijl en in elk prijssegment heeft dit merk een ruim assortiment woonaccessoires. Van bloempotten tot decoratielantaarns, en van kandelaars tot glazen decoratieflessen, dit merk maakt van jouw huis een echt thuis.

De verschillende collecties geven op hun eigen manier een extra dimensie aan jouw interieur. Zo kies je tussen Mica Country, Classic Light of Modern. Naast deze verschillende collecties ontwikkelt dit merk ook verschillende kunstbloemen en planten voor een natuurlijke sfeer in huis onder de naam Mica Silk. Zo geef je op je eigen manier een creatieve draai aan je interieur.


Bent u op zoek naar een MiCa Decorations artikel dan bent u op de juiste plaats. Wij hebben 157 MiCa Decorations producten in 1 categorieën.

MiCa Decorations categorieën
Blader door de online winkels voor MiCa Decorations producten

Doorblader categorieën alfabetisch