Tuinbeelden-tuindecoratie is een initiatief van SmartOnData.com en is gelanceerd in 2015. Het is de snelst groeiende niche site over tuinbeelden, tuindecoratie en tuinmeubelen in Vlaanderen.

Vind uw tuinartikel goedkoper op tuinbeelden-tuindecoratie.be

Met tuinbeelden-tuindecoratie.be kunt u gemakkelijk uw tuinartikel online vinden. Bent u iemand die het liefst een winkel binnenstapt en daar ter plaatse een artikel eerst betast en dan pas koopt, kijk dan naar onze Bedrijven Gids. Koopt u liever online en laat u het product naar u thuis brengen, dat kan ook, we hebben al de grootste online tuinwinkels en warenhuizen met tuinartikelen voor u geselecteerd. Hierdoor zal u de beste prijs kunnen vinden voor een nieuw tuinartikel. Maar misschien hoeft het niet meer nieuw te zijn en mag het een gebruikt product zijn dat u van een particulier wil overkopen ? Kijk dan zeker ook eens wat er op onze tweedehands marktplaats te vinden is.
We hebben aan iedereen gedacht !

De site is onderverdeeld in 3 grote delen.

Online Winkels

Op regelmatige tijdstippen komen alle tuinartikelen binnen van de grootste online winkels uit België, maar ook uit onze buurlanden. Al deze artikelen komen in één grote database en die worden vervolgens ondergebracht in verschillende categorieën op basis van de meest gezochte zoektermen in Google. Hierdoor kan u zien welke producten er waar te vinden zijn en kijken welke winkel ze het goedkoopst aanbied. Mochten er in een categorie ook tweedehandsartikelen in onze database gevonden zijn, dan verschijnt er een link naar deze artikelen op de pagina onderaan. Zo kan u zelf snel beslissen of u voor een nieuw of tweedehands artikel gaat.

Bedrijven Gids

Wil u liever een tuinartikel bekijken en voelen vooraleer u het aankoopt. Ga dan naar onze Bedrijven Gids. Het biedt een overzicht van de bedrijven in Vlaanderen die in deze sector actief zijn.

Meer dan 100 bedrijven uit Vlaanderen staan genoteerd in het overzicht. Kent u nog bedrijf dat er niet opstaan, dan kan u deze doorgeven via dit formulier. Hebt u goede of slechte ervaringen met een bedrijf, plaats ze dan in Disqus op de pagina van dit bedrijf. U helpt daar andere bezoekers mee.

Tweedehands Marktplaats

Onze crawlers zoeken elke minuut op de grootste tweedehands marktplaatsen wat ze te bieden hebben. Dit geeft het grote voordeel of u een product wel nieuw moet aankopen of ergens tweedehands goedkoper vindt.

Onze zoekrobots speuren het internet continu af om up-to-date gegevens te verzamelen zodat we onze diensten blijvend kunnen verbeteren.

U kunt ons vragen stellen op de pagina "contact".