schaduwdoek

schaduwdoek online kopen

Schaduwdoeken kun je boven je tuin hangen zodat je fijn beschut van je tuin kunt genieten in de hete zomerse dagen. Deze zonnedoeken filteren de UV-straling en bieden schaduw op elke plek die je maar kan wensen. De Schaduwdoeken zijn bestand tegen normale weersinvloeden en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Maak de keuze voor een schaduwdoek die bij je past door te kiezen voor een modern, hoogwaardig of functioneel model.

Het belangrijkste van een schaduwdoek is natuurlijk dat je wordt beschermd tegen de zon en dat jij lekker in de schaduw kunt zitten. Een driehoekig schaduwdoek is een leuke en creatieve oplossing én ook nog eens heel decoratief voor in de tuin. Het is ook mogelijk om een schaduwdoek te gebruiken op jouw balkon of op een dakterras. Een schaduwdoek geeft een comfortabel gevoel wanneer je lekker in de tuin zit.Met een van onze schaduwdoeken kun je een permanente schaduw creëren van april tot september. Je kunt met een harmonica schaduwdoek zelf bepalen of je volledig in de zon wilt zitten, of gedeeltelijk in de schaduw. Het Wavesail schaduwdoek is verschuifbaar met het katrolsysteem. Zo vouwt het doek zich op als een harmonica. Het is allemaal mogelijk met een van onze kwalitatief hoogwaardige schaduwdoeken.

Een schaduwdoek houdt zo’n 90 tot 95% van de UV stralen tegen. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die zonlicht slecht kunnen verdragen en toch lekker buiten willen zitten. De shadesail schaduwdoeken zijn doorzichtig én je kunt er gewoon doorheen kijken, maar toch optimaal profiteren van de schaduw. Het gesleep van parasols of zonneschermen is verleden tijd, met een schaduwdoek is dat dus niet meer nodig. Verder waait een schaduwdoek niet zo snel weg bij harde wind, bij een parasol is dat namelijk wel het geval. Redenen genoeg om te kijken voor een mooi schaduwdoek voor in jouw tuin of terras.

Bevestigingsmaterialen voor schaduwdoeken zijn ontzettend belangrijk én zorgen voor de juiste montage van het schaduwdoek. Je kunt kiezen uit diverse bevestigingsmaterialen, kies voor een plaatje met oog, een ketting of voor karabijnhaken. De bevestigingsmaterialen voor de schaduwdoeken zijn gemaakt van roestvrijstaal of gegalvaniseerd staal en deugdelijke kwaliteit.

Een belangrijk voordeel van een harmonica schaduwdoek is dat u zelf kunt bepalen hoeveel schaduw u wilt hebben, het schaduwdoek is namelijk beweegbaar waardoor u eenvoudig de gewenste hoeveelheid zon kunt bepalen.


schaduwdoek (8823 gevonden)