tuinkabouters

tuinkabouters online kopen

Tuinkabouters zorgen voor vrolijkheid in jouw tuin. Ze zijn er in verschillende materialen, kleuren, formaten en stijlen. Zet een tuinkabouter tussen je planten of ga voor een vissend model voor bij je vijver. Je hebt de standaard kabouters met hun rode puntmutsen, maar ook grappige modellen of zelfs goudkleurige kabouters. Wat voor tuinkabouter je ook zoekt, er is er altijd wel één te vinden die past bij jouw tuin.

Bijna iedereen herinnert zich van zijn of haar jeugd nog wel een adresje waar een prachtige kaboutertuin was gecreëerd. Je weet wel zo'n voortuin vol met draaiende molens, paddestoelen, tuinbeelden en heel, heel veel tuinkabouters. Het fascinerende van de tuinkabouters was dat er geen één hetzelfde was. Ze varieerden vaak niet alleen qua kleding, maar ook qua werkzaamheden of bezigheden. Zo had je de zogenaamde vissende tuinkabouter met vishengel. Deze zaten dan keurig netjes tussen de plantjes rondom de vijver. Iets verderop stonden vaak de arbeiders, de tuinkabouter met kruiwagen. Ja, het leeuwendeel van de kabouterbevolking bestaat namelijk uit hardwerkende kabouterbeelden! Denk hierbij aan de kaboutertjes met pikhhouweel en schep. Natuurlijk had je er ook altijd van die luie donders tussen zitten. Zij gaven het kabouterdorp nou nét die realistische draai waardoor je als kind uren naar zo'n tuin kon blijven kijken en heerlijk kon wegdromen en fantaseren.

Kabouter Middelvinger

Je wilt je tuin opfleuren, maar ook de rebel in jezelf niet tekort doen. Jouw tuin heeft pit nodig. Kleur. Net dat beetje joie de vivre in je achtertuin. Zoek dan niet verder! De tuinkabouter met middelvinger staat ook wel bekend als de Fuck You kabouter. Zijn naam zegt alles. Een oldschool tuinkabouter die met een guitige blik zijn middelvinger naar je opsteekt. Je kan niets anders doen dan glimlachen. En kunnen we daar niet veel meer van gebruiken tegenwoordig? Hij staat te popelen om in je tuin te mogen shinen.


tuinkabouters (513 gevonden)