frambozen

frambozen online kopen

De framboos is een makkelijker plant die groeit op bijna elke grond en als struik en als klimplant gebruikt kan worden. De productie is vrij hoog en veel mensen vinden ze erg lekker, maar de oogst kan niet lang bewaard worden.

Frambozen kunnen worden ingedeeld aan de hand van de tijd waarin ze rijp worden. De zomerframboos is rijp in juni - juli. De herfstframboos rijpt vanaf augustus tot aan de eerste nachtvorst. Frambozenplanten zijn makkelijke planten die heerlijke vruchten voortbrengen in bijna elke tuin. Aangezien een framboos in de winkel niet goedkoop is en iedereen binnen een jaar vruchten van deze plant kan toveren is de framboos echt een aanrader voor beginnende fruit-tuiniers.

Frambozen lijken wel wat op bramen maar je merkt het verschil bij het plukken. Bij frambozen laat het kroontje los ,bij bramen blijft het er aan zitten. Frambozen zijn heerlijk zachte vruchten vol met vitamine C en ijzer. Heerlijk om zo te eten of te verwerken in een dessert. Ze zijn niet zo lang houdbaar, daarom kom je ze in de winkel minder vaak tegen, maar dat is met productie uit eigen tuin natuurlijk geen probleem!


frambozen (122 gevonden)