sinaasappelbomen

sinaasappelbomen online kopen

De sinaasappelboom (Citrus Sinensis) krijgt grote, zoete, sappige sinaasappels. De vruchten zijn groot en zoet, wat ze minder geschikt maakt om in huis te kweken. Wanneer de vruchten in een lichte en warme omgeving staan, dan kan het meer dan een jaar duren voordat de sinaasappels rijp zijn. Voor iedereen met weinig geduld is een sinaasappelboom dus niet heel erg geschikt. Veel kwekers en verkopers verkopen de calamondin citrus als een mini sinaasappelboom. Ondanks dat de calamondin een leuke boom met eetbare vruchten is, lijken de vruchten qua formaat en smaak niet op een sinaasappel. Wanneer je een echte sinaasappel wilt kweken, is het belangrijk om goed naar de Latijnse naam te kijken, zodat je geen calamondin in plaats van een sinaasappel in huis haalt.

Eigen sinaasappels kweken.

Wilt u een sinaasappelboom kopen om een deel van uw interieur in een mediterrane sfeer te hullen? Of wilt u zich op uw eigen zonneterras aan de Middellandse Zee wanen? De sinaasappelboom valt onder de citrusboom, om goed te kunnen groeien hebben ze de juiste verzorging nodig en een goede standplaats. 

Naast de schitterende en sfeervolle uitstraling van deze bomen, bieden de vruchten van de sinaasappelboom ook nog eens een ruime hoeveelheid aan vitamine C. Supergezond dus. U kunt de sinaasappelen direct nuttigen of bijvoorbeeld verwerken in uw maaltijd. Dit geeft een heerlijk friszoete smaak. Een sinaasappelboom kopen biedt hierdoor veel meer dan alleen een mediterraan accent toevoegen aan uw woonomgeving. Ook uw maaltijd krijgt met deze vrucht een bijzonder smaakvol accent waarvan u zeker zult genieten.

 


sinaasappelbomen (26 gevonden)