Tuinposters en tuindoeken

Ben je uitgekeken op het uitzicht op de blinde muur van een schuurtje of gewoon eens iets heel fraais in de tuin willen plaatsen, loont het de moeite om te gaan voor een tuinposter. Een poster voor buiten, ook wel buitenposter, schuttingposter of tuindoek genoemd, is de nieuwe tuintrend!

In een handomdraai tover je een uitzicht van een berglandschap uit de Dordogne of een lavendelveld uit de Provence op de saaie stenen muur waar je altijd al iets mee had willen doen of heb je liever een landschap uit de Toscane of een foto van je favoriete huisdier? Het kan allemaal. Je bepaalt zelf de sfeer in je tuin.

Saaie muur kijk dan op www.tuinposter.be


Hier kan je een keuze maken uit duizenden foto's. Je kan zelfs eigen beelden aanleveren. Met een tuinposter brengt je je eigen kunst met zijn kenmerkende eigen sfeer in de tuin.

Tuinposters zijn kleurvaste, weerbestendige fotodoeken. Mocht er toch onverhoopt vuil op de tuinposter komen dan kan het met een natte spons eenvoudig worden verwijderd. De tuinposters zijn beschikbaar in alle denkbare maten, zelfs op de 'cm' nauwkeurig. Als je de voorkeur geeft aan een poster op schilderijformaat of liever een enorm panoramadoek in de tuin plaatst, tuinposter.be levert bijna elk formaat.


De tuinposters en tuindoeken verdeeld volgens thema.