tuinkleed

tuinkleed online kopen

Met een buitenkleed haal je een stukje woonkamer naar buiten. Tuinkleden zijn goed bestand tegen weersomstandigheden zoals zon en regen en kun je in de zomer rustig buiten laten liggen. Fijn aan je voeten of om op te zitten, maar met name leuk om naar te kijken. Dus zoek jij nog een sfeermaker voor je terras? Kies dan voor een mooi terraskleed!

Waarom een buitenkleed?
Met een buitenkleed of tuinkleed haal je een stukje woonkamer naar buiten. Een buiten vloerkleed is niet alleen erg aangenaam aan je voeten, het ziet er ook nog eens gezellig uit op je terras, balkon of dakterras!


Soorten buitenkleden
Tuinkleden zijn er in vele soorten, maten en kleuren, kom vooral de uitgebreide collectie buitenkleden bij Intratuin bekijken! Buitenkleden kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt. Er zijn kunststof en plastic buitenkleden maar ook kleden gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, jute of riet. Daarnaast zijn er natuurlijk grote buitenkleden en kleinere en kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een rond buitenkleed. Vaak zijn kleden voor buiten 'doublefaced', wat betekent dat je hem ook om kan omkeren voor een ander patroon of andere kleurstelling!


tuinkleed (19591 gevonden)