windspinner

windspinner online kopen

Een windspinner en windgong hang je buiten in de wind. Een spinner gaat draaien en geeft een mooi optisch effect, terwijl de gong zorgt voor een vrolijk geluid. Er zijn vele soorten en elke windspinner en windgong is weer anders, ze zijn erg leuk om te combineren en erg decoratief.

De windspinner is een perfect afgewerkt artikel: het metaal is roestvrij en zonlicht bestendig. De metalen plaat is uitgesneden met een precisie laser door middel van de nieuwste techniek. Uiteraard wilt u de windspinners ook in het duister zien dat kan met een mooie buitenlamp

Licht en windspel voor binnen

De windspinner is geschikt voor binnen bijvoorbeeld boven de verwarming. De warme opwaartse luchtstroom zorgt voor de beweging van je windspinner model. Ieder wind spinner model wordt geleverd met een draadveer zodat het direct kan worden opgehangen, hij is uittrekbaar voor de juiste hoogte. Door er een motortje bij te leveren kan het licht en windspel ook op andere plaatsen zorgen voor een decoratieve upgrade van je interieur. Het windspinner model komt zachtjes in beweging en zorgt voor een rustgevend effect.

Licht- en windspel voor buiten

Door middel van een onzichtbaar nylondraadje kan je windspinner natuurlijk ook buiten in de tuin hangen. Als de zon schijnt zorgt de prismawerking een schitterend effect.

Bijzonderheden van deze windspinners
Anders dan zijn houten voorgangers is deze wind spinner absoluut geen lawaaimaker dus geen last van buren of de rijdende rechter. 


windspinner (137 gevonden)